Select Page

What the heck! iPod Touch cadeau op HAN Open Dag

Door op de campagnesite Whattheheck.nl een code te kraken, kon je een iPod Touch winnen. Op de HAN Open Dag van 24 april in Nijmegen zijn deze hebbegadgets aan de gelukkige prijswinnaars uitgereikt door Deny Smeets, directeur van de Informatica, Media en Communicatie (IMC) opleidingen.

Kraak de code
Op scholen in de omgeving van Nijmegen waren Van tevoren waren fietszadelhoesjes met de tekst ‘Kraak de code’ over fietszadels geplaatst van fietsen bij scholen en de treinstations van Nijmegen. Op het hoesje stond een verwijzing naar de website Whattheheck.nl.

IMC-opleidingen
Doel van deze originele wervingscampagne is om aankomende studenten warm te maken voor het volgen van een van de 5 opleidingen op het gebied van IMC in Nijmegen of Arnhem.

Foto’s van Peter Elfrink

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This