What the heck! iPod Touch cadeau op HAN Open Dag

Door op de campagnesite Whattheheck.nl een code te kraken, kon je een iPod Touch winnen. Op de HAN Open Dag van 24 april in Nijmegen zijn deze hebbegadgets aan de gelukkige prijswinnaars uitgereikt door Deny Smeets, directeur van de Informatica, Media en Communicatie (IMC) opleidingen.

Kraak de code
Op scholen in de omgeving van Nijmegen waren Van tevoren waren fietszadelhoesjes met de tekst ‘Kraak de code’ over fietszadels geplaatst van fietsen bij scholen en de treinstations van Nijmegen. Op het hoesje stond een verwijzing naar de website Whattheheck.nl.

IMC-opleidingen
Doel van deze originele wervingscampagne is om aankomende studenten warm te maken voor het volgen van een van de 5 opleidingen op het gebied van IMC in Nijmegen of Arnhem.

Foto’s van Peter Elfrink

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This