Videoblog: uitreiking Renault Megane aan HTS Autotechniek (2)

Videoblog: uitreiking Renault Megane aan HTS Autotechniek (2)

HTS Autotechniek kreeg een spiksplinter nieuwe Renault Megane van Renault Nederland. Na de toespraak van Fokko Bangma en de onthulling hield faculteitsdirecteur Ella Hueting van de faculteit Techniek een toespraak.

 

Naar de video online.


De Renault die overhandigd is betreft een Mégane 2.0T Dynamique met alle opties. Deze auto is voorzien van de nieuwste generatie computernetwerken die alle functies aansturen. Ook de bijbehorende diagnoseapperatuur is super geavanceerd. In het Renault dealernetwerk werken de meest hoog opgeleide autotechnici hier mee, echter deze worden weer aangestuurd door managers die door de HTS Autotechniek worden opgeleid. Daarom is het belangrijk dat de HTS Autotechniek de studenten ”op voorsprong” brengt door ze vroegtijdig kennis te laten maken met deze diagnosesystemen.

De reden dat Renault Nederland deze auto cadeau doet heeft te maken met de goede relatie die de importeur met het instituut heeft. Zij draaien ook actief mee in het onderwijs. Een voorbeeld daarvan is course 78 Automotive Management, waar onze technisch commerciele studenten een businessplan aan het maken zijn voor de grootschalige lancering van Renault zero emission auto’s in 2011. Ook is Renault Nederland altijd op zoek naar nieuw aanstormend talent voor haarzelf en voor haar dealernetwerk.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This