Select Page

Videoblog: uitreiking Renault Megane aan HTS Autotechniek (1)

Videoblog: uitreiking Renault Megane aan HTS Autotechniek (1)

Afgelopen zaterdag tijdens de Open Dag van HAN Techniek kreeg de HTS Autotechniek een wel bijzonder cadeau uitgereikt, nl. een Renault Megane, door directeur Public Affairs Fokko Bangma.

Hieronder de toespraak van hem. De foto’s blogde ik al eerder.

Naar de video online.


De Renault die overhandigd is betreft een Mégane 2.0T Dynamique met alle opties. Deze auto is voorzien van de nieuwste generatie computernetwerken die alle functies aansturen. Ook de bijbehorende diagnoseapperatuur is super geavanceerd. In het Renault dealernetwerk werken de meest hoog opgeleide autotechnici hier mee, echter deze worden weer aangestuurd door managers die door de HTS Autotechniek worden opgeleid. Daarom is het belangrijk dat de HTS Autotechniek de studenten ”op voorsprong” brengt door ze vroegtijdig kennis te laten maken met deze diagnosesystemen.

De reden dat Renault Nederland deze auto cadeau doet heeft te maken met de goede relatie die de importeur met het instituut heeft. Zij draaien ook actief mee in het onderwijs. Een voorbeeld daarvan is course 78 Automotive Management, waar onze technisch commerciele studenten een businessplan aan het maken zijn voor de grootschalige lancering van Renault zero emission auto’s in 2011. Ook is Renault Nederland altijd op zoek naar nieuw aanstormend talent voor haarzelf en voor haar dealernetwerk.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This