Select Page

Videoblog: congres HLO Immunochemische Technieken

Videoblog: congres HLO Immunochemische Technieken

Biochemie studenten
Tweedejaars biochemie studenten aan de HAN organiseerden een congres over immunochemische technieken op donderdag 1 april 2010. Tijdens dit congres werden er 12 presentaties over verschillende immunochemische technieken gehouden.

Congres immunochemische technieken
In de presentaties kwamen onderwerpen aan bod als wat de technieken inhouden, hoe de technieken werken en waar de technieken vooral voor worden gebruikt. Immunochemische technieken worden in het algemeen gebruikt om bijvoorbeeld een bepaald eiwit te detecteren en de concentratie te bepalen. Dit gebeurt voornamelijk met behulp van specifieke antilichamen. Op deze manier kunnen ziektes opgespoord worden bij patiënten, kan er kankeronderzoek gedaan worden of kan een zwangerschapstest uitgevoerd worden.

Video met Saba Iylia
Saba Iylia, 3e jaars vertelt ons wat over het congres en we zien wat beelden van de presentaties en vragen.


Naar de video in YouTube.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This