Select Page

HAN Eco marathon 2010

HAN Eco marathon 2010

21 mei a.s. zullen 6 teams weer hun duurzame voertuig presenteren in het kader van de HAN Eco Marathon. Wie komt er het verst op 1 liter brandstof? 11 Juni is dan de wedstrijd op het Midlandcircuit in Lelystad. Ik was daar vorig jaar ook bij. Dit jaar zal ik ook weer bij de presentaties zijn en de wedstrijd.

De studenten zijn al druk in de weer en hebben zelfs al het nodige materiaal online staan, zoals je hier kunt zien en op onderstaande websites van de enkele projectgroepen:
HEM2
the Parttimers
Foto’s

Hier de video van vorig jaar.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This