Fotoblog: Girlsday 2010 Liemers College bij HAN Techniek

Girlsday 2010
Vandaag was het een drukke bedoening bij de HAN. Het Liemers College kwam nl. in het kader van Girlsday 2010 met maar liefst 81 meiden op bezoek bij HAN Techniek. Leuk!

HAN en Techniek
Als eerste kregen ze een korte presentatie over de HAN en over Techniek. In die laatste presentatie kwamen enkele stellingen aan bod. De meiden mochten stemmen of de stelling waar was of niet. Daarnaast maakten ze kennis met de werelden van Techniek en hoe de HAN Techniek opleidingen daarin passen.

Workshops
De 4 workshop waren aangenaam om eens te bezoeken. Heerlijk bezig met allerlei materialen lieten de meiden zien dat ze weinig angst hadden voor wat ze moesten doen.

En ook al heb je dan nog nooit een soldeerbout vastgehouden, na uitleg van Constant Raes durfde iedereen dat ook.

Voor het laten blaffen van een poes door een programmeeropdracht in Scratch draaiden ze hun hand ook niet om.

Tja er brak natuurlijk wel eens een eitje tijdens de workshop het ei van Columbus. Maar goed elk experiment begint met vallen en opstaan.

En als je een solar cooker wil ontwerpen dan heb je toch wel even gezond verstand en een paar handige handjes nodig. Maar dat was de meiden wel toevertrouwd. Scheurend, knippend aan plastic flessen en dozen werd er in no time iets in elkaar gefröbeld.

Hieronder de foto´s. Hou deze weblog in de gaten, want er komen ook 2 filmpjes aan en de presentatie. De meiden wilden natuurlijk allemaal dolgraag op de foto smile_regular

Update: ik heb ook de foto’s toegevoegd van collega Constant Raes. Je ziet hem aan de slag bij het maken van een naamkaartje (met soldeerbout e.d.).


Naar de fotoset online.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This