Select Page

Fotoblog: ACT bijeenkomst “Praktisch innoveren met studenten”

Ik was aanwezig op een bijeenkomst in Ruurlo van het Achterhoeks Centrum voor Technologie voor het project Kennisimpuls Achterhoekse Maakindustrie waarbij o.a. de HAN betrokken is.

Ik maakte er de volgende foto’s.

Op deze middag waren meer dan 200 ondernemers uit de regio aanwezig. Martin Stor van het Achterhoeks Centrum voor Technologie interviewde een ondernemer die een project doet met het Graafschap College en de HAN. Ze ontwikkelen een bakfiets voor kinderdagverblijven (vervoeren van meerdere kinderen tegelijk). Een groep studenten van het Graafschap heeft een prototype bedacht waar een IPO Innoleerstudente van de HAN mee verder gaat.

Daarnaast waren er ronde tafel sessies met 10 ondernemers per tafel. Per tafel stond een samenwerkingsvorm tussen onderwijs en bedrijf centraal. Een docent/student/ondernemer vertelde over de samenwerking waarna er een discussie ontstond. Het was een interactieve bijeenkomst waarbij de regio duidelijk werd gemaakt welke mogelijkheden er zijn om samen te werken met MBO en HBO.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This