Select Page

Fotoblog: ACT bijeenkomst “Praktisch innoveren met studenten”

Ik was aanwezig op een bijeenkomst in Ruurlo van het Achterhoeks Centrum voor Technologie voor het project Kennisimpuls Achterhoekse Maakindustrie waarbij o.a. de HAN betrokken is.

Ik maakte er de volgende foto’s.

Op deze middag waren meer dan 200 ondernemers uit de regio aanwezig. Martin Stor van het Achterhoeks Centrum voor Technologie interviewde een ondernemer die een project doet met het Graafschap College en de HAN. Ze ontwikkelen een bakfiets voor kinderdagverblijven (vervoeren van meerdere kinderen tegelijk). Een groep studenten van het Graafschap heeft een prototype bedacht waar een IPO Innoleerstudente van de HAN mee verder gaat.

Daarnaast waren er ronde tafel sessies met 10 ondernemers per tafel. Per tafel stond een samenwerkingsvorm tussen onderwijs en bedrijf centraal. Een docent/student/ondernemer vertelde over de samenwerking waarna er een discussie ontstond. Het was een interactieve bijeenkomst waarbij de regio duidelijk werd gemaakt welke mogelijkheden er zijn om samen te werken met MBO en HBO.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This