Select Page

Prezi: Storytelling for the YouTube Generation

Voordeel is als je in de lappenmand zit, dat je dan tijd hebt, nee neemt, om tegen zaken aan te lopen die je aandacht zomaar trekken. Stumble upon dus. Zo ook onderstaande presentatie. Behalve het feit dat deze presentatie niet gemaakt is met powerpoint maar met Prezi, een prachtige tool, is de inhoud ook prachtig. Het laat perfect zien hoe creatief de jeugd kan zijn. Storytelling, maar dan anders. Van nu dus. Geniet van deze uitspattingen van creativiteit. En zie hoe je presentaties ook op een andere manier vorm kunt geven door Presi. Het vergt wat oefening heb ik gemerkt omdat het een hele andere benadering is van presentaties maken. Meer vanuit loslaten en associaties dan vanuit een lineaire rij sheets.

Je loopt door de presentatie heen door op de playknop te klikken. Daarna kun je onder More de presentatie ook fullscreen zetten. De meeste video’s beginnen automatisch te spelen.

Werkelijk prachtige (video)vondsten! Geniet!

(Onder de presentatie staat ook de link die je kunt gebruiken mocht het hier te traag draaien door meerdere bezoekers. In principe zit ook bij alle video´s geluid.)

 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This