Presentatie nieuwe media aan HAN MCV

Vandaag de start van een 4-tal bijeenkomsten over nieuwe media die ik geef aan een aantal mensen van HAN MCV.
Leek me goed om eerst de context eens neer te zetten, omdat ik vind dat de technologie en tooltjes niet leidend zijn. De veranderingen bij mensen drijft de technologie en vaak denkt men het omgekeerde. 

Kyra, Lex, Marlou en Kitty: ik hoor graag jullie reactie op de presentatie en dit verhaal hieronder in de reacties.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Kyra

  Ha Hans!
  Het was een leuk, enthousiasmerend verhaal! Het is alleen lastig om zo maar te beginnen, het is toch wel een stap. Ik vind dat je het wel vol moet houden als je eenmaal begonnen bent, maar de tijd… Ik kijk nu al uit naar de volgende bijeenkomst!
  Groet,
  Kyra

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Hoi Kyra,
  ik ben ervan overtuigd als je er zin in hebt dat de tijd geen probleem is en dat je die ruimte bij jezelf en in je werkt zult vinden.

  Antwoord
 3. Lex

  Hoi Hans,
  Ik sluit me graag bij Kyra. Je hebt mijn rotsvaste voornemen om zelf nooit te gaan bloggen (moet ik dat nou zo nodig?) toch al een beetje aan het wankelen gekregen. Misschien is het toch wel een idee om regelmatig iets over mijn leuke werk bij de HAN (redacteur / web-redacteur voor Techniek en Life Sciences) te berichten. Ga ik zeker over nadenken.
  Hans, wat voor typlintjes gebruik je eigenlijk bij nieuwe media? 🙂

  Antwoord
 4. Hans Mestrum

  @lex leuk om te horen en ja je hebt leuk werk. Daarover zou je best mogen bloggen. Dan kunnen anderen ook zien waar jij trots op bent en hoe dat nou gaat binnen de HAN. Daarnaast kun je dan natuurlijk ook verwijzen naar je mooie nieuwsberichten e.d. die je maakt. Zo leg je weer connecties. Ik ben in ieder geval heel geinteresseerd hoe dat nu werkt bij de HAN. Welk cms gebruik je, hoe werkt dat, hoe ga je te werk, ga je ook op pad (dat zijn ook leuke verhalen natuurlijk als achtergrond info op een blog), wat maak je mee, heb je overleg etc. etc. Veel om door te geven zou ik zeggen.
  In vwb dat typlint 😉 Tja slideshare maakt er wel een heel apart lettertype van….

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This