Select Page

Hugo Arends HAN ESE bij MIT in de VS

Ik las het net op de blog van Ella Hueting, directeur van de faculteit Techniek van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
Hugo Arends, docent Embedded Systems Engineering, kreeg de uitnodiging om mee te lopen met de onderzoeksgroep van Mitch Resnick van het project Lifelong Kindergarten (zie de website van Lifelong Kindergarten) op het Medialab van het MIT. Een buitengewoon grote eer. Normaal moet je 200.000 dollar neerleggen om daar als buitenstaander een stap binnen te mogen doen.
Hieronder een fotoset van Jodi Saraswati waarin je Hugo aan het werk ziet.


Naar de fotoset online.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This