Select Page

Het borrelt bij de HAN op het gebied van nieuwe media

Maandag start ik met 4 collega’s van Marketing, Communicatie en Voorlichting (MCV) een 4-tal korte workshops over nieuwe media. We gaan dan lekker praktisch aan de slag met bloggen en twitteren en kijken naar YouTube, Flickr e.d. Leuk om dat zo te gaan doen. Maandag wil ik de mensen een weblog in de lucht laten brengen die ze gaan gebruiken voor allerlei praktische oefeningen. De site 23dingen.nl zullen we regelmatig gaan gebruiken, omdat die de belangrijkste tools aanreikt in een gestructureerde manier en ook nog op een manier zodat mensen dat zelfstandig kunnen doen.

Nu hebben nog meer mensen lucht gekregen van deze sessie en ga ik binnenkort eens praten of we misschien nog meer groepen op kunnen starten. Idee is om dan intern wat coaches te zoeken die het 23dingen traject kunnen begeleiden in de vorm van het beantwoorden van vragen van de deelnemers.

Kyra Rothuizen, een van de mensen die de workshop volgt, gaat ook nog meelopen met me om te zien hoe ik de nieuwe media allemaal inzet. Ze zal wellicht ook gastblogger worden op dit weblog zodat we via haar kennis kunnen maken met een onderdeel van HAN Techniek, nl. die van cursussen, post-HBO en masters.

Kortom: het borrelt op het gebied van nieuwe media bij allerlei mensen binnen de HAN. Uiteraard hou ik jullie op de hoogte van de voortgang. 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This