Select Page

Help Ella Hueting, directeur Faculteit Techniek van de HAN !!

Op 19 maart heeft Ella Hueting, directeur van de Faculteit Techniek van de HAN een strategiedag met de directie van de faculteit. Ze gaan kijken naar de toekomst. Naar de richting die de faculteit op kan of moet. En daarvoor wil Ella onze hulp. Ben je student, medewerker of juist buitenstaander van de HAN, dan kun je input leveren.

Ik zou het op prijs stellen als Ella veel reacties krijgt. Ik ben benieuwd of deze oproep werkt! Je kunt je reacties kwijt op haar weblog onder het bericht met de oproep.

Doe je mee?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This