Select Page

Videoblog: HAN studenten bij GasTerra Transitie Jaarprijs 2010

Videoblog: HAN studenten bij GasTerra Transitie Jaarprijs 2010

Hieronder de video van de prijsuitreiking gisteren van de GasTerra Transitie Jaarprijs 2010. Naast een korte sfeerimpressie zie je de vertegenwoordigers van de 2 HAN teams kritische vragen van een jury beantwoorden en zie je natuurlijk de prijsuitreiking, waarbij het team van Ecoblock de internetstemming won en het team van warmtebuddy en ecoblock samen de 3e plaats wonnen.
Er staat een Vimeo video en een Quicktime versie. Helaas geen YouTube versie deze keer, omdat de video daar te lang voor is. YouTube kan immers maar 10 minuten aan.
HAN studenten bij GasTerra Transitie Jaarprijs 2010 from Hans Mestrum on Vimeo.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This