Select Page

Videoblog: HAN studenten bij GasTerra Transitie Jaarprijs 2010

Videoblog: HAN studenten bij GasTerra Transitie Jaarprijs 2010

Hieronder de video van de prijsuitreiking gisteren van de GasTerra Transitie Jaarprijs 2010. Naast een korte sfeerimpressie zie je de vertegenwoordigers van de 2 HAN teams kritische vragen van een jury beantwoorden en zie je natuurlijk de prijsuitreiking, waarbij het team van Ecoblock de internetstemming won en het team van warmtebuddy en ecoblock samen de 3e plaats wonnen.
Er staat een Vimeo video en een Quicktime versie. Helaas geen YouTube versie deze keer, omdat de video daar te lang voor is. YouTube kan immers maar 10 minuten aan.
HAN studenten bij GasTerra Transitie Jaarprijs 2010 from Hans Mestrum on Vimeo.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This