Select Page

HAN Life Sciences op C2W Career Expo beurs

Op woensdag 24 maart 2010 wordt in Utrecht de “Carrièrebeurs voor Chemie, Life Sciences, Laboratorium- en Procestechnologie” gehouden.

Naast maar liefst 54 andere exposanten is ook HAN Life Sciences aanwezig tijdens dit prominente evenement. Gastvrouw tijdens deze Carrièrebeurs is Sandra Bolder-Bakker, KNCV-bestuurslid Chemie en Werk en HR-manager bij Akzo Nobel.

Een nieuw onderdeel van deze beurs is de Master Expo, voor iedereen die op zoek is naar een master die aansluit op een bacheloropleiding chemie, life sciences, procestechnologie of aanverwante richtingen.

Uiteraard ga ik daar een kijkje nemen. De toegang is trouwens gratis en je kunt het programma online bekijken.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This