HAN Life Sciences op C2W Career Expo beurs

Op woensdag 24 maart 2010 wordt in Utrecht de “Carrièrebeurs voor Chemie, Life Sciences, Laboratorium- en Procestechnologie” gehouden.

Naast maar liefst 54 andere exposanten is ook HAN Life Sciences aanwezig tijdens dit prominente evenement. Gastvrouw tijdens deze Carrièrebeurs is Sandra Bolder-Bakker, KNCV-bestuurslid Chemie en Werk en HR-manager bij Akzo Nobel.

Een nieuw onderdeel van deze beurs is de Master Expo, voor iedereen die op zoek is naar een master die aansluit op een bacheloropleiding chemie, life sciences, procestechnologie of aanverwante richtingen.

Uiteraard ga ik daar een kijkje nemen. De toegang is trouwens gratis en je kunt het programma online bekijken.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This