Select Page

HAN Hydromotive team voor Shell Eco-marathon

Leuk dat het HAN Hydromotive team nieuwe media inzet. Zo hebben ze een weblog, zetten ze foto’s en video op Flickr en zijn ze te volgen op Twitter onder de naam @HanHydromotive.

Op hun blog lees ik:

“Dit jaar zal er voor het eerst een team namens de HAN deelnemen aan de Shell Eco-marathon. Onder de naam HAN Hydromotive werken 8 studenten van verschillende opleidingen aan de Stekkar. Dit voertuig wordt vanaf een leeg vel papier ontworpen, wat de unieke kans geeft alles te optimaliseren voor een laag verbruik. Alles aan het voertuig moet zo licht mogelijk gemaakt worden, maar tegelijkertijd moet er binnen het budget gebleven worden. Om de financiële, marketing en commerciële functies in te vullen zijn er studenten van de opleidingen Commerciële Economie, Communicatie en Accountancy die het team van Autotechniekstudenten komen versterken.”

Hieronder heb ik hun fotoset neergezet. Je ziet als eerste een filmpje.

 


About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This