Gratis workshopavond Prince2 bij HAN EIMC op 6 april

HAN Expertisecentrum Informatica, Media en Communicatie (EIMC) organiseert op 6 april 2010 een gratis workshop over PRINCE2®, waarbij de heer Henny Portman over de toepassing van PRINCE2® vertelt.

PRINCE2® in de praktijk
Op welke wijze kunnen verschillende PRINCE2®-documenten tijdens de levensduur van een project op doelmatige en eenvoudige wijze worden samengesteld uit bouwstenen? Hoe kunnen we overbodige bureaucratie voorkomen en de bestuurbaarheid van projecten verbeteren?

Een ultiem voorbeeld van het op maak maken van PRINCE2®.

Henny Portman
Henny Portman is Regional Project Management Office head van ING Insurance Central Europe en verantwoordelijk voor PMO’s in o.a. Polen, Rusland, Tsjechië, Slowakije, Roemenië, Hongarije, Spanje, Griekenland en Turkije. Ook is hij mede-eigenaar en initiatiefnemer achter de PM Opleidingswijzer van www.serendipi-tijd.nl, een kennisportaal voor project-/verandermanagers en opdrachtgevers.

Henny Portman’s Blog
Henny Portman – LinkedIn

Programma en locatie
18:30 uur: ontvangst met koffie/thee
19:00 uur: aanvang lezing Henny Portman
20:30 uur: afsluiting

De lezing vindt plaats in het auditorium, lokaal B.1.12 aan Ruitenberglaan 26 in Arnhem

Aanmelden
U kunt zich voor deze workshop aanmelden door een e-mail te sturen aan Marleen.Brouwer@han.nl . Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This