Select Page

Eco-Tuk pitcht in ‘Bij ons in de BV’

Op maandag 29 maart doet de Eco-Tuk mee aan de (laatste) Pitch in de tv-serie ‘Bij ons in de BV’, van Jort Kelder. Frank Schouten, de business developer van Eco-Tuk, gaat de pitch voor de camera doen.

Revolutionaire ideeën presenteren
In iedere aflevering van het programma krijgen 2 bedenkers van een revolutionair product de kans om dit in 1 minuut aan het Nederlandse publiek te presenteren. Daarna kunnen kijkers van maandag tot en met vrijdag via internet stemmen op het beste idee van die week.

Stemmen
Na iedere deze uitzending worden de stemmen geteld. De pitchers waarop dit seizoen het meest is gestemd mogen hun idee in de laatste tv-uitzending van het seizoen, op 5 april, nogmaals pitchen. Uit deze kandidaten wordt uiteindelijk de winnaar gekozen.

Kijken en stemmen, dus!

Uitzendgegevens
Programma: Bij ons in de BV
Datum: maandag 29 maart 2010
KRO, Nederland 3, 21.20 uur

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This