Select Page

31 maart Gelderse Wetenschap en Techniekdag

Uitnodiging Kijk Verder Op 31 Maart

Techniekadviseurs van de HAN
En natuurlijk ga ik daar ‘s middags een kijkje nemen. Van de HAN nemen er een aantal techniekadviseurs deel: Tinus Hammink, Kasper van der Giessen (B/CT), Constant Raes (Elektro), Petrouschka Kaasenbrood (TES), Sander Mellink (WTB).

Debat
’s Avonds is er een debat over de toekomst van Wetenschap & Techniek in het basisonderwijs. Dit debat wordt live uitgezonden via internet en ik zal dan ook 31 maart hier op dit blog de videostream aanbieden van 19.00u tot 21.45u.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This