Select Page

TukTuk uitgezwaaid door minister en staatssecretaris

Gisteren hebben studenten van de HAN tezamen met voormalig staatssecretaris Frank van Heemskerk en demissionair minister van der Hoeven, het Shanti Shanti team uitgezwaaid en een holland branding sticker op de tuk geplakt.
We kunnen er meer over lezen op de website van EZ en op ANP. Ik kreeg van Frank van EcoTuk een paar foto’s toegestuurd, die je hieronder ziet. De TukTuk is nl. uitgerust met het lpg-systeem van EcoTuk, de winnaars van de TukTuk battle.

TUKTUK10022306 TUKTUK10022311  TUKTUK10022314 TUKTUK10022316

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This