The Making of…. nominatiefilmpjes GasTerra HAN

The Making of…. nominatiefilmpjes GasTerra HAN

Afgelopen dinsdag gingen de HAN Studenten die genomineerd zijn voor de GasTerra Transitie Jaarprijs naar een studio in Aalsmeer waar Green Dream Productions de opnamen van beide nominatiefilmpjes verzorgden voor de website van GasTerra en tijdens de uitreiking. Leuke ervaring natuurlijk.

Ik mocht daar ook bij zijn, maar de treinen reden helaas niet vanaf den Bosch in verband met een bommelding. Gelukkig vond ik hoofddocent Built Environment Frits Schultheiss bereid een camera mee te nemen en wat te filmen. En zie hieronder het resultaat van the making of. Je ziet de studenten het ecoblock en de warmtebuddy presenteren en zich voorbereiden.

Leuk om dat zo toch te kunnen zien!


Naar de video in YouTube.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This