Select Page

The Making of…. nominatiefilmpjes GasTerra HAN

The Making of…. nominatiefilmpjes GasTerra HAN

Afgelopen dinsdag gingen de HAN Studenten die genomineerd zijn voor de GasTerra Transitie Jaarprijs naar een studio in Aalsmeer waar Green Dream Productions de opnamen van beide nominatiefilmpjes verzorgden voor de website van GasTerra en tijdens de uitreiking. Leuke ervaring natuurlijk.

Ik mocht daar ook bij zijn, maar de treinen reden helaas niet vanaf den Bosch in verband met een bommelding. Gelukkig vond ik hoofddocent Built Environment Frits Schultheiss bereid een camera mee te nemen en wat te filmen. En zie hieronder het resultaat van the making of. Je ziet de studenten het ecoblock en de warmtebuddy presenteren en zich voorbereiden.

Leuk om dat zo toch te kunnen zien!


Naar de video in YouTube.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This