Select Page

Guido pakt (het) uit

Guido pakt (het) uit

Guido Crolla (alias @denkbeeldhouwer) heb ik hoog. Hij is een inspirator. Maakt dingen los, verbindt, verbeeldt en zet in beweging.
Dat doet hij ook in het onderwijs bij de HAN. Hij is net gestart met een minor digital media production (dmp). Ze noemen het project een-twee-tien (01022010, de datum van de start). Zie de website voor inspirerende zaken. Ze zitten zelfs in een apart pand wat door de studenten zelf is ingericht e.d.
Maar goed, dan nu waarom ik dit bericht maak. Guido gaf ook les. Dat doet ie liever niet, omdat hij vindt dat leren vanuit mensen zelf moet komen. Maar als hij het doet dan komt er ook iets. En dat zie je hieronder (geniet!):

Systeemdenken en communicatie in lerende organisaties

Les Guido Crolla from Jan Kollen on Vimeo.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

  1. Robbie Veldwijk

    Mooi om te zien hoe die man kan inspireren of niet! Ik vond het ook altijd erg leuk die presentaties! Daarbij heeft hij mij ook enthousiast kunnen maken voor het fotograferen en anders had ik niet gestaan waar ik nu stond!

    Antwoord
  2. Hans Mestrum

    Wow! Mooi zoals je dat zegt. Jazeker mooi om te zien. Hij wil eigenlijk geen college/les geven, maar dit soort momenten zijn toch pareltjes.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This