Select Page

GasTerra Transitie Jaarprijs 2010 nominatie: WarmteBuddy van HAN studenten

GasTerra Transitie Jaarprijs 2010 nominatie: WarmteBuddy van HAN studenten

gasterra transitie jaarprijs De video van de HAN studenten die genomineerd zijn voor de GasTerra Transitie Jaarprijs 2010 is opgenomen en hieronder zie je het resultaat. In dit geval gaat het om de WarmteBuddy.

WarmtebBuddy
De WarmteBuddy is een oplaadbare warmtebatterij. De warmte wordt opgeslagen in PCM, een zouthydraat, waardoor in een compacte ruimte veel energie kan worden opgeslagen. De Warmte Buddy is genomineerd voor de GasTerra Transitie Jaarprijs.

Stemmen 
warmtebuddy We kunnen stemmen op de onze HAN studenten. Bij deze dus van harte aanbevolen om op deze of de andere nominatie (ecoblock) te stemmen.

 

 

 

 

 

 

 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This