Select Page

Videoblog: Project HAN Embedded Systems Engineering

Videoblog: Project HAN Embedded Systems Engineering

Wiel met led-verlichting
1e-jaars studenten van de opleiding Embedded Systems Engineering van de HAN kregen de opdracht een fietswiel met led-verlichting te ontwerpen. Daarbij was het de uitdaging een plaatje tevoorschijn te toveren als het wiel draaide. Daarvoor moest een chip geprogrammeerd worden.

Studenten en Jos Rouland aan het woord
In deze video was de eindpresentatie voor medestudenten, opdrachtgever en docenten. Je hoort de studenten zelf aan het woord (geinterviewd door Kyra Rothuizen van HAN MCV) en Jos Rouland, opleidingsmanager legt ons uit wat voor een project het is.


Naar de video online.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This