Select Page

TIMIHAN Conference: HAN IBS en ICA werken samen

ica.jpg Tjee al weer zo’n multidisciplinair project. Ik kreeg het gisteren via email en Twitter door van @mhoederop. Lang leve twitter!

Ditmaal tussen studenten van HAN Internationale Business School en HAN Informatica & Communicate Academie (buro302). Zij verzorgen vandaag een internationale live videoconferentie op het gebied van Strategic Human Resource Management vanuit  Arnhem en Timisoara in Roemenie. En zo te zien op deze foto van @bjorn_post die ik via twitter en twitpic zag zijn ze klaar voor de live video stream.

Op de site TIMIHAN lees ik dat er de volgende topics behandeld worden:

Daan Fousert en Joop Vinke treden op als gastsprekers en het geheel is georganiseerd door SOMD (Student Organisation for Management Development).

Update: nu met live video stream

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This