TIMIHAN Conference: HAN IBS en ICA werken samen

ica.jpg Tjee al weer zo’n multidisciplinair project. Ik kreeg het gisteren via email en Twitter door van @mhoederop. Lang leve twitter!

Ditmaal tussen studenten van HAN Internationale Business School en HAN Informatica & Communicate Academie (buro302). Zij verzorgen vandaag een internationale live videoconferentie op het gebied van Strategic Human Resource Management vanuit  Arnhem en Timisoara in Roemenie. En zo te zien op deze foto van @bjorn_post die ik via twitter en twitpic zag zijn ze klaar voor de live video stream.

Op de site TIMIHAN lees ik dat er de volgende topics behandeld worden:

Daan Fousert en Joop Vinke treden op als gastsprekers en het geheel is georganiseerd door SOMD (Student Organisation for Management Development).

Update: nu met live video stream

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This