Select Page

Projectweek Techniek met duurzame engineeringopdrachten van het regionale bedrijfsleven

Alle 1e jaars van Engineering
Wow dat is gaaf! Alle 1e jaars van 6 engineering opleidingen van HAN Life Sciences en Techniek gaan in een projectweek van 22 t/m 29 januari met opdrachten aan de slag van het bedrijfsleven. Al die opdrachten staan in het teken van duurzaamheid. Het blijken meer dan 35 opdrachten te zijn van tientallen bedrijven uit de regio van de HAN.

Multidisciplinaire aanpak
Bijzonder is de multidisciplinaire aanpak: iedere projectgroep bestaat steeds uit studenten van de opleidingen Technische Bedrijfskunde, Elektrotechniek, Embedded Systems Engineering, Industrieel Product Ontwerpen, Technologie en Samenleving en Werktuigbouwkunde.

Presentatie
De lijst van bedrijven is indrukwekkend! En natuurlijk ben ik bij de aftrap op 22 januari en zeker ook bij de afsluiting op 29 januari wanneer de studenten hun presentatie houden voor de deelnemende bedrijven. Misschien dat ik ook nog wat lokalen binnen kan lopen waar de groepen bezig zijn. Dus foto’s en video kun je hier later deze maand verwachten.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This