Projectweek Techniek met duurzame engineeringopdrachten van het regionale bedrijfsleven

Alle 1e jaars van Engineering
Wow dat is gaaf! Alle 1e jaars van 6 engineering opleidingen van HAN Life Sciences en Techniek gaan in een projectweek van 22 t/m 29 januari met opdrachten aan de slag van het bedrijfsleven. Al die opdrachten staan in het teken van duurzaamheid. Het blijken meer dan 35 opdrachten te zijn van tientallen bedrijven uit de regio van de HAN.

Multidisciplinaire aanpak
Bijzonder is de multidisciplinaire aanpak: iedere projectgroep bestaat steeds uit studenten van de opleidingen Technische Bedrijfskunde, Elektrotechniek, Embedded Systems Engineering, Industrieel Product Ontwerpen, Technologie en Samenleving en Werktuigbouwkunde.

Presentatie
De lijst van bedrijven is indrukwekkend! En natuurlijk ben ik bij de aftrap op 22 januari en zeker ook bij de afsluiting op 29 januari wanneer de studenten hun presentatie houden voor de deelnemende bedrijven. Misschien dat ik ook nog wat lokalen binnen kan lopen waar de groepen bezig zijn. Dus foto’s en video kun je hier later deze maand verwachten.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This