Overzicht statistieken 2009

Ik heb even een overzicht gemaakt van de statistieken van 2009 mbt nieuwe media. Dus mijn weblog bezoek, flickr foto-archief, video’s in youtube e.d. voor zover het HAN-gerelateerde content is. Dus prive-foto’s e.d. en andere content heb ik niet meegeteld.
Je kunt op fullscreen klikken om het document beter te kunnen bekijken.

Het totaal aantal bezoeken op al die HAN gerelateerde content is 571417, ofwel de cijfers van 2009 in de kolom totaal opgeteld in het document. Eigenlijk hoort daar nog een gedeelte bij van de producties uit 2008 die natuurlijk in 2009 ook nog voor bezoekers heeft gezorgd, maar dat is lastig na te gaan.

Overzicht statistieken 2009 HANs on Experience

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Fred Zelders

  En?… wat is je beeld?
  Tevreden, BOVEN of ONDER verwachting, etc.?
  ‘k Ben gewoon nieuwsgierig 😉

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  @fred ik ben heel tevreden! Boven verwachting dus. Het is elke keer weer een verrassing te zien dat bepaalde zaken zo vaak bekeken worden. Alles wat je online zet en relevant is levert de nodige bezoekers op. Ik had gedacht op 500.000 uit te komen in totaal en het blijkt toch nog meer te zijn.
  Mensen binnen de HAN verbazen zich over het aantal. Ik had het getal 500.000 nl. al in mijn presentaties staan.
  Hoe zit het aantal bezoekers bij jou?

  Antwoord
 3. Fred Zelders

  Dat is dus een goeie ‘move’ van HAN en van jou geweest Hans!
  Gefeliciteerd dus 🙂
  Echt ‘bezoek’ op mijn blog is niet zo veel hoor. Per jaar zeker nog geen 40000.
  Echt bezoek = Echt terecht komen op de pagina met de post (hetzij direct ingetikte url, hetzij via Google search, en dus niet uit een feed reader. Mijn eigen ‘hits’ niet meegeteld natuurlijk. Van maand tot maand wel aardig constant.
  Daarnaast veel feedreader-lezers die niet op frEdSCAPEs @ http://fredscapes.nl zelf komen maar ‘in de feed reader blijven’.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This