Select Page

Start unieke opleiding Post-Bacheloropleiding Adviseur Digitale Communicatie & Nieuwe Media

12 en 13 februari start de Post-Bacheloropleiding Adviseur Digitale Communicatie & Nieuwe Media aan de HAN bij het Expertise Centrum Informatica, Media en Communicatie (EIMC) . Er kunnen nog 6 deelnemers mee doen. Landelijk is dit de enige opleiding van 10 maanden waarbij je kennis en ervaring opdoet over middelen en strategische inzet van Nieuwe Media! De opleiding start met een trainingsweekend (een van de 4 trainingsweekends), op 1 maart start het eerste college.

Download de studiegids van de Post-Bacheloropleiding Adviseur Digitale Communicatie & Nieuwe Media (pdf)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This