Fotoblog: Lezing Thijs Homan

Wat een prachtige lezing was dat van Thijs Homanbij HAN EIMC. Qua inhoud en visie verfrissend en qua stijl humoristisch en vermakelijk. Het ging over organisatieveranderingen en het feit dat hoe meer je organiseert, managed en trekt en duwt hoe sneller de veranderingen tot stilstand komen.
Als je eens verrast wilt worden (tja daar moet je dan wel voor open durven staan) dan is de video een aanrader. Ik mocht de lezing in zijn geheel opnemen!

Maar weer gewaarschuwd! Heilige huisjes gaan omver, weet dat je geconfronteerd wordt met dat wat je allang wist maar niet over durfde te uiten. Tenminste als het gaat om (organisatie)veranderingen. En…de mens staat centraal.

Hieronder tref je de foto’s aan.


About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This