Select Page

Fotoblog: Lezing Thijs Homan

Wat een prachtige lezing was dat van Thijs Homanbij HAN EIMC. Qua inhoud en visie verfrissend en qua stijl humoristisch en vermakelijk. Het ging over organisatieveranderingen en het feit dat hoe meer je organiseert, managed en trekt en duwt hoe sneller de veranderingen tot stilstand komen.
Als je eens verrast wilt worden (tja daar moet je dan wel voor open durven staan) dan is de video een aanrader. Ik mocht de lezing in zijn geheel opnemen!

Maar weer gewaarschuwd! Heilige huisjes gaan omver, weet dat je geconfronteerd wordt met dat wat je allang wist maar niet over durfde te uiten. Tenminste als het gaat om (organisatie)veranderingen. En…de mens staat centraal.

Hieronder tref je de foto’s aan.


About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This