Select Page

Campus in Beeld: Bormans (HAN) en Kortmann (RU)

Ik lees bij de video van Campus in Beeld het volgende:

“Op Huize Heyendaal ontvangt Louis de bazen van studerend Nijmegen. De rector magnificus en collegevoorzitter kunnen al snel met elkaar lachen als Hyves ter sprake komt. Maar hoe verantwoorden zij hun salaris en autokosten? Kan de HAN die nieuwe studenten nog wel kwijt? Kan je kwaliteit garanderen met bezuinigingen in het vooruitzicht? Zijn de HAN en RU concurrenten, of zien Bormans en Kortmann elkaar als collega’s? En: op welke goede voornemens kan de redactie beide heren vastpinnen?”

Interessant genoeg dus om de video eens te bekijken.


Campus in Beeld – Bormans (HAN) en Kortmann (RU)
door campusinbeeld

Link naar de HAN.nl website.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This