Campus in Beeld: Bormans (HAN) en Kortmann (RU)

Ik lees bij de video van Campus in Beeld het volgende:

“Op Huize Heyendaal ontvangt Louis de bazen van studerend Nijmegen. De rector magnificus en collegevoorzitter kunnen al snel met elkaar lachen als Hyves ter sprake komt. Maar hoe verantwoorden zij hun salaris en autokosten? Kan de HAN die nieuwe studenten nog wel kwijt? Kan je kwaliteit garanderen met bezuinigingen in het vooruitzicht? Zijn de HAN en RU concurrenten, of zien Bormans en Kortmann elkaar als collega’s? En: op welke goede voornemens kan de redactie beide heren vastpinnen?”

Interessant genoeg dus om de video eens te bekijken.


Campus in Beeld – Bormans (HAN) en Kortmann (RU)
door campusinbeeld

Link naar de HAN.nl website.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This