Select Page

Videoblog: Pauline en Eef op bezoek bij Frank en Ruben van Eco Tuk

Videoblog: Pauline en Eef op bezoek bij Frank en Ruben van Eco Tuk

Pauline (havo) en Eef (gymnasium) van het Thomas a Kempis College in Arnhem gingen op bezoek bij Frank en Ruben, alumni van HTS Autotechniek. Frank en Ruben hebben een eigen bedrijf opgezet, Eco Tuk en Eef en Pauline voelden hen eens aan de tand over de opleiding Autotechniek aan de HAN en natuurlijk hun jonge bedrijf.

Naar de video online.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. ella hueting

    Autotechniek is toch ook een prachtige opleiding voor meisjes. Zeker als je naar de toekomstige ontwikkelingen kijkt mbt duurzaamheid en vormgeving. Die plannen om tot een klas met meisjes te komen zouden we toch een keer in de verf moeten zetten als ik dit zo zie. En wat een inspirerend verhaal van Ruben en Frank!
    Ella Hueting
    Directeur Faculteit Techniek

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This