Select Page

Videoblog: Pauline en Eef op bezoek bij Frank en Ruben van Eco Tuk

Videoblog: Pauline en Eef op bezoek bij Frank en Ruben van Eco Tuk

Pauline (havo) en Eef (gymnasium) van het Thomas a Kempis College in Arnhem gingen op bezoek bij Frank en Ruben, alumni van HTS Autotechniek. Frank en Ruben hebben een eigen bedrijf opgezet, Eco Tuk en Eef en Pauline voelden hen eens aan de tand over de opleiding Autotechniek aan de HAN en natuurlijk hun jonge bedrijf.

Naar de video online.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. ella hueting

    Autotechniek is toch ook een prachtige opleiding voor meisjes. Zeker als je naar de toekomstige ontwikkelingen kijkt mbt duurzaamheid en vormgeving. Die plannen om tot een klas met meisjes te komen zouden we toch een keer in de verf moeten zetten als ik dit zo zie. En wat een inspirerend verhaal van Ruben en Frank!
    Ella Hueting
    Directeur Faculteit Techniek

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This