Select Page

Videoblog: Joep Weerts over post-HBO opleiding electrotechniek aan de HAN

Videoblog: Joep Weerts over post-HBO opleiding electrotechniek aan de HAN

Ik was bij Joep Weerts van Stedin die de post-HBO opleiding Electrotechniek deed bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik was te gast in het pand van Stedin in Rotterdam op de 13e etage met een prachtig uitzicht over Rotterdam en de haven. Heb gelijk daar ook maar wat beelden van gemaakt. Heel bijzonder om zo over de have en de stad te kunnen kijken.
Ook bijzonder is het feit dat Jeroen als bedrijfskundige deze technische opleiding volgde. Hij legt uit waarom en wat het hem heeft gebracht.Naar de video online.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This