Select Page

Sinterklaas bij opleiding Technologie en Samenleving

Gistermiddag heeft Sinterklaas bij de studenten Technologie en Samenleving een gastcollege verzorgd. Na een instaptoets hebben alle studenten feedback gekregen op hun (professionele) functioneren.

Voor de studenten was het overigens een verrassing dat Sinterklaas kwam. Op hun programma stond alleen dat er een gastdocent kwam die "in het verleden verschillende staffuncties bekleedde bij internationale bedrijven, waarbij hij zich vooral met logistieke processen heeft beziggehouden. Sinds een aantal jaar heeft hij een zelfstandige onderneming, en werkt veel in Spanje maar ook voor Nederlandse bedrijven."


Made with Slideshow Embed Tool

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This