Select Page

Presentatie nieuwe media bij MKB Krachtcentrale / Syntens

He, dat was weer leuk. Weer mocht ik het verhaal van de onderstroom en de nieuwe tijdsgeest vertellen. Ik voel me een bevoorrecht mens om dat te mogen doen. En het was bij Syntens op uitnodiging van de mensen achter MKB Krachtcentrale tijdens hun Oplaaddag.
En wie kwam ik daar tegen, jawel Henk Jan van punkmedia.nl. Hij heeft alles op video gezet.
Ik geloof uit de reactie op te maken en de tweets die ik daarna tegen kwam dat de presentatie voor inspiratie heeft gezorgd.

Dus nu even in de trein deze blogposting maken 😉
Je vindt presentatie hieronder. Als de video online staat zal ik hem ook bloggen.

http://www.slideshare.net/HansMestrum/presentatie-nieuwe-media-als-instrumenten-voor-communicatieve-zelfsturing-8-dec

Als je aanwezig was bij de presentatie vind ik het leuk als je je reactie hieronder neerzet. Anderen mogen dat natuurlijk ook 😉

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

 1. Herman Poos (Syntens)

  Ha die Hans
  Als een turbo ging je te keer. Wat dat betreft heb je zeker een wow gevoel achtergelaten.
  Het heeft mij andermaal gesterkt hoe de nieuwe wereld er straks uit gaat zien. En hoe eerder je dat ziet en daar op inspeelt, hoe mooier en leuker het gaat worden door open innovatie en netwerken op basis van eerst delen en later vermenigvuldigen.
  Jij bent al de verpersoonlijking van dit nieuwe denken. Eigenlijk word je dus wijzer en jonger!!
  Veel succes en nogmaals bedankt!
  Herman

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This