Select Page

Gratis HAN Lean Event op 28 januari 2010: Lean – Doen!

De Lean Kenniskring van de HAN organiseert op 28 januari 2010 het HAN Lean Event, met als thema: Lean – Doen! Het Lean Event wordt van 16.00-19.00 uur gehouden in de aula van het gebouw Techniek aan de Ruitenberglaan 26 in Arnhem. Deelname is gratis. Uiteraard zal ik er foto’s van maken en video.

Voor meer informatie kun je terecht op de HAN site en LinkedIn. En uiteraard geeft de blog van HAN LeanCircle het uitgebreide programma en de mogelijkheid tot inschrijven.

Hieronder tref je ook nog een uitgebreide beschrijving.

Je kunt dat document ook full screen bekijken door rechtsboven op de Full Screen knop te klikken. Als je op de link klikt die hiervoor staat ga je naar het document zelf in Issuu.


About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This