Select Page

Videoblog: Reunie HAN HLO

Videoblog: Reunie HAN HLO

Afgelopen zaterdag was de 1e reunie van HAN HLO en Veliant (de alumni vereniging). Ruim 200 belangstellenden waren aanwezig. De sfeer was opperbest en veel mensen gingen het gebouw nog eens bekijken en waren aangenaam verrast door de nieuwbouw. Anderen gingen ook nog eens kijken naar het oude pand van weleer.
Vele handjes werden geschud en ervaringen werden uitgewisseld. Het was een prima sfeer daar in Nijmegen.
Hieronder tref je een video-impressie aan met veel mensen. Want het is natuurlijk altijd leuk om oude bekenden nog eens terug te zien.

Naar de video in YouTube.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This