Select Page

Video Presentatie Nieuwe Media

Ik gaf afgelopen dinsdag een presentatie over nieuwe media. De blog met de sheets vind je hier.
Maar we willen dat het verhaal ook door HAN medewerkers bekeken kan worden, zodat ze een beeld hebben waar het over gaat. Daarom heb ik de sessie (bijna 2 uur) opgenomen op video. En in onderstaande player kun je de video dus bekijken. De video moet even inladen als je op play klikt.
Als je de video in een nog groter beeld wilt bekijken, dan kun je de rechtstreekse link naar de video gebruiken. De video draait dan waarschijnlijk in je browser.

Update: voor quicktime gebruikers hier de mp4 link. Die draait overigens ook in je browser.
About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This