Liveblog: HANovatie Themadag – Tijd voor toetsing

HANovatie themadag
Hieronder de liveblog van de HANovatie themadag: Tijd voor toetsing. Op gezette tijden zal ik verslag doen van de dag. Uiteraard komen er ook foto’s en video. Wanneer ik die aan het maken ben zal er geen liveblog hier te vinden zijn.

De opening
De opening zal ik proberen te bloggen vanaf 9.15 uur. Die begint met een inleiding door Dr. Gertjan Sinke, auteur van het boek “Aan de slag met assessment”, het boek over toetsen en beoordelen in een competentiegerichte opleiding. In dit boek besteedt Gertjan Sinke voortdurend aandacht aan de samenhang tussen toetsen en leren. Zo maakt hij dit boek, dat toch vooral over toetsen en beoordelen gaat, interessant voor iedereen die betrokken is bij de vormgeving van competentiegericht onderwijs: ontwerpers, beoordelaars, begeleiders en managers.

De rest van het programma vind je hier.

Klik hier als je geen liveblog ziet

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This