Select Page

Liveblog: HANovatie Themadag – Tijd voor toetsing

HANovatie themadag
Hieronder de liveblog van de HANovatie themadag: Tijd voor toetsing. Op gezette tijden zal ik verslag doen van de dag. Uiteraard komen er ook foto’s en video. Wanneer ik die aan het maken ben zal er geen liveblog hier te vinden zijn.

De opening
De opening zal ik proberen te bloggen vanaf 9.15 uur. Die begint met een inleiding door Dr. Gertjan Sinke, auteur van het boek “Aan de slag met assessment”, het boek over toetsen en beoordelen in een competentiegerichte opleiding. In dit boek besteedt Gertjan Sinke voortdurend aandacht aan de samenhang tussen toetsen en leren. Zo maakt hij dit boek, dat toch vooral over toetsen en beoordelen gaat, interessant voor iedereen die betrokken is bij de vormgeving van competentiegericht onderwijs: ontwerpers, beoordelaars, begeleiders en managers.

De rest van het programma vind je hier.

Klik hier als je geen liveblog ziet

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This