Select Page

Videoblog: Uitpaksessie Asus 1101HA

Videoblog: Uitpaksessie Asus 1101HA

Ik heb natuurlijk al een prachtige Dell Impression laptop, een echte krachtpatser. Die heel goed overweg kan met video e.d. maar helaas wat zwaar is om mee te nemen in de trein in mijn rugzak. Vooral als ik ook mijn videocamera en fototoestel bij me heb is dat op het eind van de dag goed te merken aan mijn rug. Vandaar dat ik een netbook gekocht heb. Dat werd de Asus 1101HA eeePC in het wit. Hieronder zie je de video met de uitpaksessie van de doos, zodat je kunt zien wat er in zit.

 


About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This