Select Page

Videoblog: stage HAN Studente digitale communicatie bij MTV Networks

Videoblog: stage HAN Studente digitale communicatie bij MTV Networks

Gisteren was weer een leuke dag. Samen met Ine Kelzenberg van HAN MCV en Marieke en Tinka van Arentheem College naar MTV Networks in Amsterdam geweest. We hebben daar Janine Freriks geinterviewd. Ze loopt daar stage als 4e jaars studente Digitale Communicatie van HAN Informatica, Media & Communicatie. De scholieren stelde de vragen en ik hoefde eigenlijk alleen maar de camera vast te houden en vandaag de video te bewerken.
Oh ja en we moesten met het pontje naar de overkant 😉 En op het eind kregen we nog een rondleiding door het gebouw en mochten we wat studio’s zien. Te gek!

Naar YouTube.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This