Select Page

Videoblog: BAM Techniek op HAN Bedrijvendagen

Videoblog: BAM Techniek op HAN Bedrijvendagen

Vorige week waren we even te gast bij BAM Techniek in Apeldoorn. Leuk om weer eens bij een bedrijf te komen en zeker als je dan een oud HAN student ontmoet. Natuurlijk waren we er niet zomaar, maar om eens te horen waarom BAM Techniek nu eigenlijk op de HAN Techniek Bedrijvendagen staat. Want ze stonden er vorig jaar ook. Ze staan zelfs op de bedrijvendag van Engineering en van Bouwkunde/Civiele Techniek. Dus zowel op 14 als 15 oktober. En wat is er nou beter om het gewoon eens uit hun eigen mond te horen.
Johan van Dijk, docent aan de HAN en projectleider van de bedrijvenmarkt had een informeel gesprekje met Tim, bouwkundig tekenenaar, Matthijs, Engineer en Yvonne, P&O manager.
Hieronder vind je de video.


Naar YouTube.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This