Select Page

Videoblog: wandeling door de nieuwbouw van HAN Applied Sciences

Videoblog: wandeling door de nieuwbouw van HAN Applied Sciences

Met architect Maarten Grasveld van LIAG architecten en Claudia Roskam van HAN MCV nemen we een kijkje in de nieuwbouw van HAN Applied Sciences die vrijdag a.s. geopend wordt. Deze wordt vrijdag live uitgezonden op deze blog via HAN TV.
We zien de maquette met het masterplan, het transparante gebouw, de fraaie collegezaal en horen hoe op een duurzame manier afvalhout is verwerkt in de wand is verwerkt.
De HLO (Hogere Laboratorium Opleidingen) zitten daar samen met Middelbare Laboratorium Opleidingen van ROC Rijn IJssel en de Leijgraaf onder een dak.


Naar YouTube

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This