Select Page

Videoblog: impressie Greenovatortour minister Cramer bij de HAN

Videoblog: impressie Greenovatortour minister Cramer bij de HAN

Greenovators HAN 022 Minister Jaqueline Cramer presenteerde de Greenovator Tour bij de HAN, een dynamische en interactieve programma over duurzaamheid. Een reeks van duurzame activiteiten van studenten, docenten en afgestudeerden van de HAN en van jonge duurzame bedrijven in de regio werden in de spotlight gezet. Ook met het publiek ging zij de discussie over greenovation aan.
Verder ging Cramer het gesprek aan met Gerard Berendsen, lector Total Quality Mangement. Het onderwerp was DOSIT: Duurzaam Ondernemen door Selectie van Innovatieve Technologieën.
Lees het verslag op de HAN Duurzaamheid website en bekijk nog meer foto’s..


Naar YouTube

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This