Select Page

Presentatie nieuwe media bij HAN GGM

Leuk, vandaag weer een presentatie mogen geven over nieuwe media. Dit keer aan een aantal mensen van de faculteit Gedrag, Gezondheid en Maatschappij (GGM) en specifiek van het Instituut Sport en Bewegen.Degene die mijn blog volgen zullen de presentatie wellicht wel kennen. Belangrijk vind ik altijd de tijdsgeest en de veranderingen aan te geven en het niet zozeer over de techniek of de implementatie te hebben. Dat instrumentele komt later wel. Eerst is het goed om te weten waarom die nieuwe media nu eigenlijk opkomen en wat de trends zijn.
Ik geloof wel dat de boodschap over is gekomen, gezien de reacties tijdens de presentatie en na afloop. Iemand die eerder weg moest wilde zelfs direct achter de laptop vanavond om wat met nieuwe media te gaan doen 😉
Hieronder de presentatie. Ik geef deze presentatie intern binnen de HAN en bij gastcolleges, maar kan hem ook prima extern verzorgen. Dus heb je interesse om me in te huren als spreker, let me know!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This