Select Page

Live video van wandeling over HAN bedrijvenmarkt

Vanmiddag rond half 2 ga ik een experimentje uitvoeren. Ik ga nl. met een webcam gekoppeld aan mijn netbook (Asus eeepC) en een wifi verbinding een wandeling maken over de bedrijvenmarkt bij HAN Techniek.

Verwacht geen mooie beelden, want dat kan natuurlijk niet met een webcam. Ik weet ook niet of ik overal wifi heb. Maar hopelijk geeft het wel een impressie van wat er gebeurt. Uiteraard komt er ook nog een impressie met video en foto’s. Maar dit is gewoon een experimentje wat ik interessant vind om even uit te proberen.

Mocht je kijken laat dan een reactie achter wat je van de kwaliteit van de videostream vindt en of je vindt dat dit aardig is om vaker te doen.

Update: de live uitzending is inmiddels vervangen door de gearchiveerde versie hieronder.


About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Hans Mestrum

    Conclusie: wifi is overal sterk genoeg en het streamen werkt dus. Webcam (usb) is natuurlijk kwalitatief niet geweldig qua beeld. Beter mijn hd camerea gebruiken. Die moet dan wel aan mijn grote laptop ivm firewire.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This