HAN-lab: een concept. Wat vind jij ervan?

HAN-lab
Ella Hueting, directeur van de faculteit Techniek van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) is afelopen tijd bezig geweest met het ontwikkelen van een concept voor een HAN-lab bij de faculteit Techniek. Innovatie in een nieuwe tijdsgeest. Interessant om te lezen.

Glorianne Davenport van MIT
Ze had Glorianna Daveport van MIT op bezoek en dat heeft haar ook geinspireerd. Naast dat ze een aantal interessante trends ziet, beschrijft ze het concept van het HAN-lab op haar weblog.

Wil je haar input geven?
Nu vraagt ze aan ons om input. Hopelijk zijn er mensen die mee willen denken en hun idee met haar willen delen.

Kracht van social media?
ik zou het fijn vinden als lezers van deze weblog op haar weblogposting willen reageren. Dat helpt haar weer verder en geeft ook de kracht aan van social media. Eens kijken wat er gebeurt 😉

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This