Select Page

Fotoblog: Opening Niewbouw HAN HLO

Vrijdagmiddag was de opening van het vernieuwde gebouw van HAN Hogere Laboratorium Opleidingen, HAN Biocentre en de Middelbare Laboratorium Opleidingen van ROC Rijn IJssel en de Leijgraaf. Ze komen allemaal onder 1 dak. Hieronder tref je de fotoreportage aan van de sprekers (3 bestuursvoorzitter, directeur HLO en Loek Hermans voorzitter MKB Nederland), de officiele opening (toespraak van directeur faculteit Techniek en uil die de sleutel aan Cees van Verseveld directeur HLO kwam brengen) en de borrel.Naar de fotoset online.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This