2e prijs voor studenten HAN Built Environment

BMS_prijs

Studentenstaalprijs
Maarten Visser en Floris Besseling, afstudeerders van vorig jaar van Built Environment, hebben de twee prijs gewonnen bij de studentenstaalprijs.

Hoog niveau
In het algemeen vond de jury de inzendingen van dit jaar van een heel hoog niveau. Dat mogen de heren in hun zak steken.

Constructief rekenwerk
Een prachtig project in Ventspils in Letland. Zwaar constructief rekenwerk, en dat dus in een heel internationaal kader.

‘Sommen met ballen’ 
In het juryrapport hiernaast (klik voor grote versie) staat de beschrijving en het oordeel. ‘Sommen met ballen’ noemen constructief deskundigen de berekeningen 😉

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This