Select Page

2e prijs voor studenten HAN Built Environment

BMS_prijs

Studentenstaalprijs
Maarten Visser en Floris Besseling, afstudeerders van vorig jaar van Built Environment, hebben de twee prijs gewonnen bij de studentenstaalprijs.

Hoog niveau
In het algemeen vond de jury de inzendingen van dit jaar van een heel hoog niveau. Dat mogen de heren in hun zak steken.

Constructief rekenwerk
Een prachtig project in Ventspils in Letland. Zwaar constructief rekenwerk, en dat dus in een heel internationaal kader.

‘Sommen met ballen’ 
In het juryrapport hiernaast (klik voor grote versie) staat de beschrijving en het oordeel. ‘Sommen met ballen’ noemen constructief deskundigen de berekeningen 😉

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This