Select Page

Videoblog: ontwikkeling warmtevat voor nulenergiewoning door Altop en HAN

Videoblog: ontwikkeling warmtevat voor nulenergiewoning door Altop en HAN

Al eerder zagen we dat minister Cramer een bezoekje bracht aan het energielab in het nieuwe gebouw van HAN Engineering tijdens de opening. Ze bekeek er onder andere het warmtevat dat Altop in samenwerking met de HAN ontwikkeld voor de nulenergiewoning. De HAN is vanuit Built Environment betrokken bij het project nulenergiewoning en het Expertisecentrum Engineering Maakindustrie voert het projectmanagement.
Op Graafschap TV was het project in de uitzending. En Martin Stor van Achterhoek Centrum voor Technologie plaatste het op zijn weblog.


Naar de video in YouTube.

Hieronder tref je een mooie folder aan waarin het concept van de nulenergiewoning en het warmtevat wordt uitgelegd.

Klik op de folder om het fullscreen te kunnen bekijken.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This