Select Page

Videoblog: HBO fietstocht 2009 met HAN wielerteam

Videoblog: HBO fietstocht 2009 met HAN wielerteam

Sfeerimpressie van Erik Rijpstra van de 9e HBO-Fietstocht met het HAN Wielerteam vanuit opstaplocatie aan de Kappitelweg in Nijmegen.

De tocht zelf is georganiseerd door Fontys Hogescholen in Tilburg. Bij de groep van Hogeschool van Arnhem en Nijmegen die voor de 120km meedeed ontpopte zich een verrassing: de bekende wielrenner Leon van Bon reed mee. Daarnaast kon je meedoen voor de 80km en de 50km. Ook was er een parcours voor mountain bikers.Naar YouTube.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This