Select Page

Videoblog: Engineer your career bedrijvendag – Ad van Son

Videoblog: Engineer your career bedrijvendag – Ad van Son

Nadat ik Barend Lambrechtsen van Volante over het najaarsevent had gefilmd was Ad van Son aan de beurt. Ad is stagecoordinator bij HTS Autotechniek en organiseert de bedrijvendag op 15 oktober. De titel van dit event is Engineer your career en vorig jaar maakte ik er al een video-impressie van die inmiddels meer dan 2000x is bekeken.
Ad vertelt ons meer over het event. Hoe het programma er uit ziet, wat de doelstellingen zijn en wie er aan mee doen.Naar YouTube.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This